joi, 24 ianuarie 2008
Comunicare(...sau nu!!!)
"Buna!ce faci?Ai invatat ceva?"...liniste...
Hei, vorbesc cu tine. Sunt aici in fata ta.Aaaaa....scuza-ma;am uitat ca nu sunt din aceeasi grupa cu tine...so I have 2 talk 2 the hand..:((
What the fuck people???...e chiar atat de greu sa "o punem de-o prietenie"?...hello...trebuie sa comunicam, sa spunem ce simtim, sa spunem ce vrem sau nu vrem. Daca nu vrei sa vorbesti, spune-mi, ca plec...dar spune-mi;sa stiu ca poti lega doua vorbe, sa stiu ca nu sunt inexistenta. O sa-ti para rau mai tarziu cand o sa te gandesti "Frate, de ce puii mei nu i-am raspuns la salut?"...iti spun eu de ce..de fraier; ca nu stii sa spui lucrurilor pe nume; vorbeai doar cu colegii si prietenii tai si restul nu mai contau.
COMUNICAREA!!!cat de mult inseamna:nu trebuie sa spui lucruri multe si banale...spune lucruri putine, dar spune-le...e tot ce conteaza!!!



PS: cam asta se intampla in jurul nostru.comunicarea nu mai exista...foarte greu legi o prietenie.dc? pentru ca nu stii sa-ti exprimi parerea, sentimentele...barierele comunicationale sunt mai mari decat orice act interuman.
 
posted by persy at 15:48 | Permalink |


9 Comments:


  • At 24 ianuarie 2008 la 16:38, Blogger Petruta

    Asta este o chestie pe care am observat-o si eu la facultate. Faptul ca suntem studenti la facultate nu inseamna ca trebuie sa si fim prieteni cu totii, sau sa vorbesti cu totii. Nu trebuie sa uitam ca sunt multi care nu pot sa se deschida asa de usor in fata altora si astepata sa-i cunoasca mai mult pe cei din jur ca sa poate sa aiba incredere in ei.
    Mai e vorba si de mentalitate, pentru ca indiferent ca ne vedem mereu pe la scoala si petrecem mai mult timp acolo decat acasa, nu inseamna ca poti vorbi cu oricine.
    De asta au existat mereu bisericutele, si gasca aia mare ideala la care se spera, inca de la terminarea liceului, se lasa asteptata...

     
  • At 25 ianuarie 2008 la 00:40, Blogger Raluk6

    hai mah ca inca functioneaza comunicarea non-verbala;si cea mediata...MESSianica,evident!long live technology indeed!!! =))

     
  • At 25 ianuarie 2008 la 00:53, Blogger Raluk6

    app brutus,aia cu "talk 2 the hand" confirma cumva teoria MESSianismului?!?...pfiii!!

     
  • At 25 ianuarie 2008 la 14:12, Blogger Petruta

    Da mey fetelor...dar comunicarea non-verbala e si ea buna pana la un punct...pana cand sa lasam privirile sa ia locul cuvintelor.
    Words are not only words!

     
  • At 25 ianuarie 2008 la 20:57, Blogger Make

    Lasa mei...ca o scoatem noi la capat si punem de o caterinca intr-un club, o carciuma ceva si o sa ne doara in cur de toti blegii din facultate.

     
  • At 25 ianuarie 2008 la 21:14, Blogger Raluk6

    ca bine zici bro'!!!!deci o punem,da...?=))

     
  • At 26 ianuarie 2008 la 10:26, Blogger Petruta

    Corectus Raducule....abia astept!!!!

     
  • At 26 ianuarie 2008 la 10:26, Blogger Petruta

    Brutus...te refereai sa o punem de un party, nu?! :D

     
  • At 26 ianuarie 2008 la 12:28, Blogger Petruta

    Persy iti dau stafeta la "Ce-ar fi fost daca"!
    Spor la treaba! :D